Oversigt over aktiviteter

Naturvejledning og udeskole Her kan du læse mere om nogle af de forløb Naturskolen tilbyder. Men har du et særligt ønske til indholdet ved jeres næste besøg, kan du kontakte naturvejlederen på E-mail: Inge.christensen@albertslund.dk Glæder mig til at høre fra jer.

Nedenfor kan I se nogle forslag til forløb med naturvejlederen.
Tilbuddene/forløbene er opstillet ud fra elevernes alder/klassetrin, men de enkelte tilbud kan sagtens skaleres lidt op eller ned i klassetrin. Gennem flere af emnerne er medtænkt en vis progression, så eleverne sagtens kan komme igen flere gange gennem deres skoletid og arbejde med de samme emner. Under de enkelte tilbud er der tilknyttet Nye Fælles Mål.

Ønsker I et andet indhold til et besøg end nedenstående, er I velkommen til at skrive eller ringe, så vi sammen kan planlægge forløbet, så det passer ind i netop Jeres undervisningsforløb.

Tilbuddene er dynamiske og vil løbende blive tilpasset og udviklet.
Har I selv et ønske/forslag til en tur, er I meget velkommen til at kontakte mig.

E-mail: inge.christensen@albertslund.dk eller tlf.: 23 62 63 51

TILBUDDENE VIL BLIVE BESKREVET LØBENDE OG STRAKS DEREFTER BLIVE SYNLIGE UNDER DE ENKELTE TRIN I VENSTRE SPALTE.

Indskolingen

Mellemtrinnet