Din rolle

Min erfaring er, at udbyttet bliver størst, når I påtager jer følgende opgaver:

• Læreren/pædagogen er ansvarlig for at forberede eleverne fagligt og mentalt til turen, samt ansvarlig for at integrere turen ind i et undervisningsforløb.

• Forberede eleverne på at vi skal være ude hele dagen, så de har tøj på til det. Særligt om efteråret kan græsset være ret vådt hele formiddagen!

• Spil aktivt med – det smitter af på eleverne, at du engagerer dig i aktiviteterne.

• Bliv inspireret og samle idéer til det videre arbejde i klassen.

• Stil de gode spørgsmål – hjælp med at sikre at vi kommer omkring de ting, som I måske hjemmefra har planlagt at spørge om.

• Vær med til at skabe en god stemning – for mig er det vigtigt at have en god og direkte kontakt med eleverne, men du/I kender eleverne bedst og ved, om der er særlige behov, der skal tages hensyn til og om nogen har brug for lidt ekstra hjælp for at være aktivt med.