Før du booker

Til lærerne og pædagogerne

Bestil tid på naturskolen i god tid, hvis du ønsker en bestemt dag.

Mange aktiviteter kan fint foregå i vinterhalvåret, hvor det også vil være lettere at finde ledige tider.

Har I booket en tur via naturskolen og ønsker at blive på naturcenteret for at lave bål og hygge jer efterfølgende, skal I huske at booke et bålhus, m.m. via Naturcenterets egen hjemmeside

Jeg glæder mig til, at vi i fællesskab skal skabe nogle gode og læringrige dage på naturskolen!

Hvordan booker du?

Booking af et besøg foregår på den måde, at du finder en ledig tid i kalenderen.

Derefter udfyldes en forespørgsel via "Bookingskemaet" her på hjemmesiden. Bookingen er endelig, når du modtage en bekræftelse på aftalen.

Valg af aktiviteter

Det største læringsudbytte opnås, hvis besøget på naturskolen er en del af et undervisningsforløb, hvor refleksion og perspektivering efterfølgende tages op i klassen.

Nogle aktiviteter er gode som appetitvækker for et emne. En fugletur kan fx være en god introduktion til et emne om fugle, mens f.eks. en digter tur kræver, at eleverne har et vist kendskab til genren inden.

Se aktiviteterne/emnerne her.

Spørgsmål vedr. indhold og aktiviteter

Hvis du er i tvivl om, hvor i forløbet et besøg på naturskolen vil passe bedst ind, er du velkommen til at ringe på tlf.: 23 62 63 51 eller sende en mail til inge.christensen@albertslund.dk.

Hvis telefonen ikke bliver taget, kan du lægge dit telefonnr. og et tidspunkt, hvor jeg kan ringe tilbage.

Ændring af booking

Hvis du er nødt til at ændre ankomst eller afrejsetidspunkt i forhold til det, der står på bekræftelsen, må du meget gerne give besked, så besøget kan rettes ind efter den nye tidsramme, og sikre at vi får de væsentligste begreber og oplevelser med.

Skriv til inge.christensen@albertslund.dk eller ring på tlf.: 23 62 63 51.

Din rolle

Min erfaring er, at udbyttet bliver størst, når I påtager jer følgende opgaver:

• Læreren/pædagogen er ansvarlig for at forberede eleverne fagligt og mentalt til turen, samt ansvarlig for at integrere turen ind i et undervisningsforløb.

• Forberede eleverne på at vi skal være ude hele dagen, så de har tøj på til det. Særligt om efteråret kan græsset være ret vådt hele formiddagen!

• Spil aktivt med – det smitter af på eleverne, at du engagerer dig i aktiviteterne.

• Bliv inspireret og samle idéer til det videre arbejde i klassen.

• Stil de gode spørgsmål – hjælp med at sikre at vi kommer omkring de ting, som I måske hjemmefra har planlagt at spørge om.

• Vær med til at skabe en god stemning – for mig er det vigtigt at have en god og direkte kontakt med eleverne, men du/I kender eleverne bedst og ved, om der er særlige behov, der skal tages hensyn til og om nogen har brug for lidt ekstra hjælp for at være aktivt med.